غذاهاي دوران كرونا به توصيه سازمان غذا و دارو

معرفي كامل مشاغل در زمينه هايي از جمله مراكز و ارگانهاي دولتي، پزشكي، گردشگري، سلامت، مواد غذايي، فروشگاه بررسي نظرات و موفقيت دانشمندان، كارافرينان، توليدكنندگان، مهندسين، پزشكان و موسسين نشان هاي تجاري برتر ايران و جهان. خبرهاي تحليلي از مهمترين اخبار كسب و كار و اقتصاد در ايران و جهان

غذاهاي دوران كرونا به توصيه سازمان غذا و دارو

۶۷ بازديد

غذاهاي دوران كرونا به توصيه سازمان غذا و دارو     

در دوران شيوع كرونا توجه بيشتر به تغذيه از عوامل بسيار مهمي در افزايش سيستم ايمني بدن است كه اين امر به كاهش احتمال ابتلا به بيماري كوويد-19 كمك خواهد كرد.

 

بنابراين در دوران شيوع كرونا، به توصيه سازمان غذا و داروي كشورمان بهتر است براي جلوگيري از اضطراب و افزايش ايمني بدن به خوردن اين غذاها روي بياوريم:

  1. مركبات و فلفل دلمه اي قرمز
  2. ادويه هايي مثل زنجبيل، زردچوبه، سير
  3. غذاهاي حاوي روي مانند ماهي، جگر، گوشت قرمز و زرده تخم مرغ
  4. غذاهاي حاوي منيزيم مانند حبوبات، مغزها، آجيل، سبزيجات و غلات
  5. غذاهاي حاوي پروبيوتيك مانند ماست و كفير
  6. غذاهاي حاوي امگا3 مانند ماهي آزاد و ماهي چرب

منبع فارس اكو

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.