جمعه ۲۳ خرداد ۹۹ | ۱۵:۲۶   ۶۸ بازديد  
            غذاهاي دوران كرونا به توصيه سازمان غذا و دارو
در دوران شيوع كرونا توجه بيشتر به تغذيه از عوامل بسيار مهمي در افزايش سيستم ايمني بدن است كه اين امر به كاهش احتمال ابتلا به بيماري كوويد-19 كمك خواهد كرد.
بنابراين در دوران شيوع كرونا، به توصيه سازمان غذا و داروي كشورمان بهتر است براي جلوگيري از اضطراب و افزايش ايمني بدن به خوردن اين غذاها روي بياوريم:
- مركبات و فلفل دلمه اي قرمز
 - ادويه هايي مثل زنجبيل، زردچوبه، سير
 - غذاهاي حاوي روي مانند ماهي، جگر، گوشت قرمز و زرده تخم مرغ
 - غذاهاي حاوي منيزيم مانند حبوبات، مغزها، آجيل، سبزيجات و غلات
 - غذاهاي حاوي پروبيوتيك مانند ماست و كفير
 - غذاهاي حاوي امگا3 مانند ماهي آزاد و ماهي چرب
 
آينده صنعت فولاد